Esittelyssä N&B-sisustuskonseptit

Sisustusarkkitehdin suunnittelemat konseptimme ovat suunniteltu vahvasti konkretian kautta siten, että kodit ovat kauniita ja toimivia arjessa. Harmoniset kokonaisuudet, harkitut yksityiskohdat ja ajattomat materiaalit tekevät kodeista kauniilta ja hyvältä tuntuvia vielä vuosikymmentenkin kuluttua. Valittavanasi on neljä sisustuskonseptia: White, Soft, Wood ja 76&Piha. Yksilöllisessä, varta vasten tähän ainutlaatuiseen kohteeseen suunnitellussa 76&Piha-konseptissa asunnon sisätilat kunnioittavat rakennuksen arkkitehtuuria ja identiteettiä.

Keittiö

Hana

Hanojen ajaton muotoilu sopii yhteen kaikkien tasovalintojen kanssa ja käytettävyydeltään ja ergonomialtaan miellyttävä.

Induktioliesi

Induktioliesi on käytännöllinen, nopea ja tehokas kodinkone ruuanlaittoon. Induktioliesi lämmittää vain sille asetettuja astioita ja käyttää näin vähemmän sähköä, turvallisemmin. Lisäksi induktioliesi on funktionaalisen kaunis.

Uuni

Kalusteisiin sijoitettava uuni kiertoilmatoiminnolla. Lyhennä ruoanvalmistukseen kuluvaa aikaa pikakuumennuksen avulla.

Jääkaappi

Laite on integroitava ja piiloutuu kalusteoven taakse, jolloin keittiön rauhallinen yleisilme säilyy.

Ovet

Laadukkaat matta- tai puuviiluovet, jotka antavat keittiöön rauhallisen ja yhtenäisen yleisilmeen.

Välitilamateriaali

Keittiötaso nousee seinälle 15 cm. Yläosa maalattu teeman oman värin mukaan.

Mikroaaltouuni

Kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni nopeaan sulattamiseen, lämmittämiseen ja esivalmisteluun. Kompakteissa asunnoissa uunin ja mikron yhdistelmä.

Lattia

Valitse mieleisesi kolmesta klassisen ajattomasta vaihtoehdosta: leveä tammilankku, betonimainen massalattia tai Timberwise Punos -parketti.

Kylpyhuone

Suihku

Laadukas ja tyylikäs, ilmalla rikastettu sadesuihku luo nautinnollisia suihkuhetkiä.

Seinälaatat

Tyylikkäät, harmoonista yleisilmettä luovat  suurikokoiset 30 x 60 cm laatat. Keraamiset laatat on valmistettu Italiassa, perinteikkäiden keramiikan osaajien käsissä.

Lattialaatat

Ajattomat marmori- tai kivikuvioiset lattialaatat, 30 x 60 cm.

Seinä-WC

Nykyaikainen seinämallinen WC-istuin on muotoilultaan silmää miellyttävä ja muuhun sisustukseen sulautuva. Sen sileät pinnat on helppo pitää puhtaina ja raikkaina.

Peili / peilikaappi

Minimalistisen kehyksettömän peilin sijaan voit valita lisäsäilytystä varten peilikaapin. Vaihtoehtoina koko allaskaapiston levyinen peili tai peilikaappi.

Allaskaluste

Ajaton, muodoltaan pelkistetty allaskaappi kahdella laatikolla. Pesuallas asennetaan sulavasti tason päälle.

Valaistus

LED-kattovalaisimilla luodaan kaunis tasainen yleisvalaistus. Kestävä ja ekologinen LED-valaistus säästää energiaa, mutta valaisee tehokkaasti.

Linjakaivo

Tyylikäs linjakaivo on huomaamaton ja sitä käytetään usein hotelleissa ja kylpylöissä.

Sisustuskonseptit

White

Valoisa ja neutraali White-teema puhuttelee puhtaalla yksinkertaisuudellaan. Sävy sävyyn maalatut keittiökalusteet, kiintokalusteet ja seinät antavat yhtä lailla tilaa leikitellä sisustuksella, kuin toteuttaa tyylikästä minimalismia. Vaaleat sävyt luovat tiloihin erityistä keveyttä.

White

Soft

Eheä ja pehmeä Soft-teema viehättää lempeillä greigen sävyillä. Murrettujen sävyjen väripaletti luo lämpimän tyylikkään ja kodikkaan tunnelman, joka toistuu läpi tilojen. Koti kuin hellä syli.

Soft

Wood

Kohteen arkkitehtuuriin sopivat puuviilupinnat ovat Wood-teeman keskiössä. Näyttävät puupinnat luovat voimakkaan visuaalisen ilmeen, joka jää mieleen. Lämpö ja ilmeikkyys välittyy asunnoista läpi tilojen.

Wood

76&Piha

76&Piha-teemaan on ammennettu inspiraatiota rakennuksen tyylistä ja arkkitehtuurista. Puun ja betonin sävyt jatkuvat harmaissa kalusteissa ja tammilattioissa. Teräksiset ja messinkiset yksityiskohdat tekevät konseptista yhtä aikaa modernin ja ajattoman.

76&Piha

Muutostyöt

Mikäli toivot muita, sisustusvalitsimen ulkopuolisia muutostöitä, niitä on mahdollista suunnitella asuntokauppojen jälkeen, kohdekohtaisesti määritettyyn määräpäivään mennessä.

Muutostyöt