76&Pihan industrial-henkiset kolmiot

76&Pihan kolmiot ovat kooltaan tilavia (66,5–74,5 m²) ja käytännöllisiä kaupunkiasumiseen. Talon industriaalinen henki ja arkkitehtoniset yksityiskohdat tulevat upeasti esille alkuperäisistä betonisista kattopalkeista sekä puu- ja lasitiiliyksityiskohdista. Kolmiot sijaitsevat talon toisessa kerroksessa.

  • Kaikissa asunnoissa on sisäpihan valoon ja vehreyteen avautuva, lähes koko päätyseinän levyinen parveke ja puukehyksinen ikkunaseinä
  • Talossa on oma autohalli: 73 autopaikkaa, joista on suora yhteys hissillä asuntoihin
  • Upeisiin saunatiloihin kuuluu oma allasosasto, joka päivitetään alkuperäiseen loistoonsa taloyhtiön toimesta
B78 OH-K 01

Modernia industrialismia parhaimmillaan! Todellinen harvinaisuus, jonka suunnittelet omaksesi upeana kaksiona tai toiminnallisena kolmiona. Muunneltavassa huoneistossa hiekkapuhalletut betoniset palkit rytmittävät tiloja ja luovat asuntoon tunnelmaa. Leveälle parvekkeelle pääsee kahdesta ovesta, jonka ikkunalasit laskeutuvat alas asti. Lähes koko päätyseinän levyinen ikkunapinta-ala maksimoi luonnonvalon koko huoneistoon. Makuuhuoneen lasitiiliseinä on näyttävä sisustuselementti ja siivilöi valoa kauniisti huoneesta toiseen. Tarvittaessa se on pimennettävissä verhoilla. Makuuhuoneesta löytyy myös runsaasti kaappitilaa. Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille.

Asunto B74 on ainutlaatuinen industriaalinen helmi. Tämä päätyasunto on ainoa kolmio 76&Pihasta, jolla on oma lasitettu parveke. Seinänaapurina on toimisto. Muunneltavassa huoneistossa hiekkapuhalletut betoniset palkit jakavat olohuoneen ja ruokailutilan kauniisti luoden asuntoon tunnelmaa. Tilaan mahtuu suurempikin ruokapöytä yhdessäoloon. Makuuhuoneet asettuvat pohjoiseen päätyyn, kun taas avara olohuoneen puoli nauttii sisäpihan ilta-auringosta. Pitkälle sisäseinälle asettuva keittiö ja runsas kaappitila eteisessä lisäävät avaruuden tunnetta ja tekevät sisustamisen helpoksi. Tilavassa vaatehuoneessa mahtuu myös pukeutumaan! Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille.

Valoa ja tunnelmaa

Asunto B74 on ainutlaatuinen industriaalinen helmi. Tämä päätyasunto on 76&Pihan ainoa kolmio, jolla on oma lasitettu parveke. Muunneltavassa huoneistossa hiekkapuhalletut betoniset palkit jakavat olohuoneen ja ruokailutilan kauniisti luoden asuntoon tunnelmaa.

Uudiskohteen edut ja turva

76&Piha on RS-kohde, jonka kaikki industrial-henkiset asunnot avautuvat suojaisan vehreälle sisäpihalle. Oma koti laajenee myös talon yhteistiloihin. Molempiin portaisiin rakennetaan neljä viihtyisää yhteistilaa, jotka vastaavat nykyaikaisen kaupunkiasumisen tarpeisiin: on tilaa etätyölle ja kuntoilulle, mutta myös nikkaroinnille ja rennolle hengailulle. Peruskorjauksen jälkeen sauna- ja uima-allastilat tulevat olemaan keskustaoloissa poikkeuksellisen hieno kokonaisuus. Lisäksi yhtiöllä on oma maanalainen autohalli, jonne on suora hissiyhteys.

2. kerroksen näkymät pihalle

Toisesta kerroksesta avautuu kaunis näkymä vehreälle ja suojaisalle pihalle. 76&Pihan maisemasuunnittelu tehdään omana projektinaan Newi&Baun muutostöiden jälkeen, arviolta 2026.