76&Pihan industrial-henkiset neliöt

76&Pihan neliöt ovat kooltaan tilavia (104,5–110 m2) ja käytännöllisiä kaupunkiasumiseen. Talon industriaalinen henki ja arkkitehtoniset yksityiskohdat tulevat upeasti esille alkuperäisistä betonisista kattopalkeista sekä puu- ja lasitiiliyksityiskohdista. Neliöt sijaitsevat kolmannesta kerroksesta ylöspäin.

– Kaikissa asunnoissa on sisäpihan valoon ja vehreyteen avautuva, lähes koko päätyseinän levyinen parveke ja puukehyksinen ikkunaseinä

– Talossa on oma autohalli: 73 autopaikkaa, joista on suora yhteys hissillä asuntoihin

– Upeisiin saunatiloihin kuuluu oma allasosasto, joka päivitetään alkuperäiseen loistoonsa taloyhtiön toimesta


Tilavat kaksiot edullisella kuukausierällä:

Neliöt, 104,5 m2, alk. 3 107 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 555 €/kk (esim. A73, 6. krs)

Neliöt, 108,5 m2 alk. 2 796 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 596 €/kk (esim. B79, 4. krs)

B78 OH-K 01

Asunto, jonka haluavat kaikki! Tässä upeasti suunnitellussa modernissa ylimmän kerroksen läpitalon perheasunnossa on reilusti tilaa sekä yhdessäoloon että omaan rauhaan. Täydellinen pohjaratkaisu erottaa makuuhuoneet asunnon päätyihin ja jättää keittiön leveine saarekkeineen kodin keskipisteeksi. Hiekkapuhallettu betoninen kattopalkki olohuoneessa jakaa tilaa näyttävästi ja kertoo talon historiaa. Upeat puukehyksiset ikkunat sekä parvekeovi avautuvat sisäpihan puolelle. Päämakuuhuoneesta on ihanteellinen kulku vaatehuoneeseen ja sieltä edelleen tilavaan kylpyhuoneeseen, jonka suihkut ja pesualtaat tehdään tähän asuntoon tuplana. Halutessasi voit päivittää vaatehuoneen saunaksi! Kahden muun huoneen yhteydessä oleva erillis-wc lisää sujuvuutta arkeen. Mannerheimintien puolen ikkunoista näkee upeat vanhat töölöläiset kivitalot. Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille.

Taka-Töölön moderni harvinaisuus, täysin uniikki koti! Tässä upeasti suunnitellussa modernissa perheasunnossa on tilaa ja toiminnallisuutta kolmeen eri suuntaan: kaksi makuuhuonetta ja upea lasitettu parveke Humalistonkadun puolella, pihan puolen ikkunoiden tuoma ilta-auringon valo olohuoneessa. Kirjastoksi tai makuuhuoneeksi muuntautuva itäinen huone siivilöi lasitiiliseinän kautta valoa kauniisti myös Mannerheimintien puolelta. Eristävä opaalilasitiili on pimennettävissä verhoilla. Kotiovelta suora näkymä sisäpihalle asti. Keittiö leveine saarekkeineen toimii kodin keskipisteenä, jota hiekkapuhalletut betoniset kattopalkit rytmittävät molempiin suuntiin. Huoneisto kätkee sisäänsä myös tilavan eteisalueen runsaalla kaappitilalla, kaksi vaatehuonetta, joista toinen kodinhoitohuoneen yhteydessä, erillis-wc:n ja kylpyhuoneen kahdella suihkulla ja pesualtaalla. Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille. Tästä asunnosta on myös lyhyt kulku asukastiloihin.

Valoa ja tunnelmaa

Asunnon molemmat päädyt nauttivat auringonvalosta. Huoneiston toisessa päädyssä omassa rauhassa sijaitseva makuuhuone saa auringonvaloa lasitiiliseinän kautta. Opaalilasitiili on eristävä ja luo näyttävän valoa kauniisti siivilöivän elementin huoneeseen. Tarvittaessa se on pimennettävissä verhoilla.

Uudiskohteen edut ja turva

76&Piha on RS-kohde, jonka kaikki industrial-henkiset asunnot avautuvat suojaisan vehreälle sisäpihalle. Oma koti laajenee myös talon yhteistiloihin. Joka kerroksesta löytyviä asukastiloja muokataan jo rakennusvaiheessa asukkaiden toiveiden mukaan etätyöhuoneiksi, joogasaleiksi tai vaikka elokuvahuoneiksi – sinä päätät. Omalla sauna- ja allasosastolla voi aistia pankkimaailman edustustilaisuuksien kulta-ajan tunnelmaa. Lisäksi yhtiöllä on oma maanalainen autohalli, jonne suora hissiyhteys.

4. kerroksen näkymät pihalle

Neljännen kerroksen näkymä avautuu suojaisalle sisäpihalle. 76&Pihan maisemasuunnittelu tehdään omana projektinaan Newil&Baun muutostöiden jälkeen, arviolta 2024. Maisemasuunnitteluun kuuluu sisäpihan kunnostus ja pihan sekä kivetyksen ja valaistuksen uusiminen, jotka tullaan uusimaan Newil&Baun urakan jälkeen. Samassa yhteydessä rakennetaan Mannerheimintien uudet pyörätiet.