76&Pihan industrial-henkiset kaksiot

76&Pihan kaksiot ovat kooltaan tilavia (50–58,5 m2) ja käytännöllisiä kaupunkiasumiseen. Talon industriaalinen henki ja arkkitehtoniset yksityiskohdat tulevat upeasti esille alkuperäisistä betonisista kattopalkeista sekä puu- ja lasitiiliyksityiskohdista. Kaksiot sijaitsevat kolmannesta kerroksesta ylöspäin.

– Kaikissa asunnoissa on sisäpihan valoon ja vehreyteen avautuva, lähes koko päätyseinän levyinen parveke ja puukehyksinen ikkunaseinä

– Talossa on oma autohalli: 73 autopaikkaa, joista on suora yhteys hissillä asuntoihin

– Upeisiin saunatiloihin kuuluu oma allasosasto, joka päivitetään alkuperäiseen loistoonsa taloyhtiön toimesta


Tilavat kaksiot edullisella kuukausierällä:

Kaksiot, 50 m2, alk. 1334 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 270 €/kk (esim. B77, 3. krs)

Kaksiot, 58,5 m2 alk. 1508 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 307,5 €/kk (esim. B76, 3. krs)

Render 5 21-12-2021

Moderni ja funktionaalinen kaksio, jossa talon industriaalinen henki ja arkkitehtoniset yksityiskohdat tulevat upeasti esille. Kotiovelta avarat näkymät vehreälle sisäpihalle asti. Asunto jakautuu kahteen alueeseen, joita yhdistävät kylpyhuone ja funktionaalinen keittiö. Avara olohuoneen puoli avautuu rauhaisalle sisäpihalle. Parveke ja lähes koko päätyseinän levyinen puukehyksinen ikkunaseinä tuo olohuoneeseen valoa ja ilmavuutta. Kahdelle seinälle sulautuva keittiö muodostaa ruokapöydälle viihtyisän ja keskeisen paikan yhdessäoloon. Makuuhuoneen puolella lasitiiliseinä tuo auringon valoa myös idän suunnalta. Opaalilasitiili on eristävä ja luo näyttävän valoa kauniisti siivilöivän elementin huoneeseen. Tarvittaessa se on pimennettävissä verhoilla. Liukuovet makuuhuoneen molemmin puolin tuovat tehokkuutta neliöille. Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille.

Tämä tilava ja funktionaalinen kaksio katsoo kotiovelta upeasti kohti valoa. Asunnossa talon industriaalinen henki tulee upeasti esille betonisista kattopalkeista, jotka jakavat kauniisti olohuonetta ja ruokailutilaa. Tilava keittiö muodostaa muunneltavan alueen yhdessäoloon ja sinne mahtuu suurempikin ruokapöytä. Lähes koko päätyseinän levyinen puukehyksinen ikkunaseinä tuo olohuoneeseen valoa ja ilmavuutta. Huoneiston toisessa päädyssä omassa rauhassa sijaitseva makuuhuone saa auringonvaloa lasitiiliseinän kautta. Opaalilasitiili on eristävä ja luo näyttävän valoa kauniisti siivilöivän elementin huoneeseen. Tarvittaessa se on pimennettävissä verhoilla. Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille. Kylpyhuone on tässä asunnossa ylellisen tilava.

Valoa ja tunnelmaa

Asunnon molemmat päädyt nauttivat auringonvalosta. Huoneiston toisessa päädyssä omassa rauhassa sijaitseva makuuhuone saa auringonvaloa lasitiiliseinän kautta. Opaalilasitiili on eristävä ja luo näyttävän valoa kauniisti siivilöivän elementin huoneeseen. Tarvittaessa se on pimennettävissä verhoilla.

Uudiskohteen edut ja turva

76&Piha on RS-kohde, jonka kaikki industrial-henkiset asunnot avautuvat suojaisan vehreälle sisäpihalle. Oma koti laajenee myös talon yhteistiloihin. Joka kerroksesta löytyviä asukastiloja muokataan jo rakennusvaiheessa asukkaiden toiveiden mukaan etätyöhuoneiksi, joogasaleiksi tai vaikka elokuvahuoneiksi – sinä päätät. Omalla sauna- ja allasosastolla voi aistia pankkimaailman edustustilaisuuksien kulta-ajan tunnelmaa. Lisäksi yhtiöllä on oma maanalainen autohalli, jonne suora hissiyhteys.

3. kerroksen näkymät pihalle

Sisäpihan näkymät ovat vaikuttavat jo kolmannessa kerroksessa. 76&Pihan maisemasuunnittelu tehdään omana projektinaan Newil&Baun muutostöiden jälkeen, arviolta 2024.

6. kerroksen näkymät kattojen yli

Ylimmän kerroksen näkymät ovat avarat. Kaunis maisema avautuu pitkälle yli Töölön raitiovaunuvalikon. Maisemasuunnitteluun kuuluu sisäpihan kunnostus ja pihan sekä kivetyksen ja valaistuksen uusiminen, jotka tullaan uusimaan Newil&Baun urakan jälkeen. Samassa yhteydessä rakennetaan Mannerheimintien uudet pyörätiet.