76&Pihan industrial-henkiset kaksiot

76&Pihan kaksiot ovat kooltaan tilavia (50–58,5 m2) ja käytännöllisiä kaupunkiasumiseen. Talon industriaalinen henki ja arkkitehtoniset yksityiskohdat tulevat upeasti esille alkuperäisistä betonisista kattopalkeista sekä puu- ja lasitiiliyksityiskohdista. Kaksiot sijaitsevat kolmannesta kerroksesta ylöspäin.

– Kaikissa asunnoissa on sisäpihan valoon ja vehreyteen avautuva, lähes koko päätyseinän levyinen parveke ja puukehyksinen ikkunaseinä

– Talossa on oma autohalli: 73 autopaikkaa, joista on suora yhteys hissillä asuntoihin

– Upeisiin saunatiloihin kuuluu oma allasosasto, joka päivitetään alkuperäiseen loistoonsa taloyhtiön toimesta

Render 5 21-12-2021

Nauti auringonlaskusta omalla parvekkeella kauniissa töölöläismaisemissa! Moderni ja funktionaalinen kaksio sijaitsee eteläpäädyssä, jonka avarasta olohuoneesta avautuu upeat näkymät raitiovaunuhallin yli Töölöön ja Kulttuurikeskus Korjaamolle. Lähes koko päätyseinän levyinen puukehyksinen ikkunaseinä tuo olohuoneeseen valoa ja ilmavuutta. Asunnossa talon industriaalinen henki tulee upeasti esille betonisista kattopalkeista, jotka jakavat kauniisti olohuonetta ja ruokailutilaa. Keittiö muodostaa tilavan alueen kokkailuun ja ruokailuun ja sinne mahtuu suurempikin ruokapöytä. Asunnon molemmat päädyt nauttivat auringonvalosta. Makuuhuoneessa kytkimellä säädettävä ilmanvaihdon tehostus pitää huoneilman raikkaana. Opaalilasitiili luo huoneeseen näyttävän, valoa kauniisti siivilöivän elementin. Ääntä eristävä lasitiiliseinä tuo makuuhuoneeseen auringon valoa myös idän suunnalta. Seinän saa peitettyä myös vakiona olevilla pimennysverhoilla. Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu hyvin säilytystilaa tai vaikka työpiste.

Ylimmän kerroksen moderni ja funktionaalinen kaksio, jossa talon industriaalinen henki ja arkkitehtoniset yksityiskohdat tulevat upeasti esille. Kotiovelta avarat näkymät vehreälle sisäpihalle asti! Asunto jakautuu kahteen alueeseen, joita yhdistävät kylpyhuone ja funktionaalinen keittiö. Avara olohuoneen puoli avautuu rauhaisalle sisäpihalle. Parveke ja lähes koko päätyseinän levyinen puukehyksinen ikkunaseinä tuo olohuoneeseen valoa ja ilmavuutta. Kahdelle seinälle sulautuva keittiö muodostaa ruokapöydälle viihtyisän ja keskeisen paikan yhdessäoloon. Makuuhuoneessa kytkimellä säädettävä ilmanvaihdon tehostus pitää huoneilman raikkaana. Opaalilasitiili luo huoneeseen näyttävän, valoa kauniisti siivilöivän elementin. Ääntä eristävä lasitiiliseinä tuo makuuhuoneeseen auringon valoa myös idän suunnalta. Seinän saa peitettyä myös vakiona olevilla pimennysverhoilla. Liukuovet makuuhuoneen molemmin puolin tuovat tehokkuutta neliöille. Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille.

Valoa ja tunnelmaa

Asunnon molemmat päädyt nauttivat auringonvalosta. Huoneiston toisessa päädyssä omassa rauhassa sijaitseva makuuhuone saa runsaasti auringonvaloa lasitiiliseinän kautta. Opaalilasitiili on äänieristävä ja luo näyttävän valoa kauniisti siivilöivän elementin huoneeseen. Tarvittaessa se on pimennettävissä valmiiksi asennetulla verholla.

Uudiskohteen edut ja turva

76&Piha on RS-kohde, jonka kaikki industrial-henkiset asunnot avautuvat suojaisan vehreälle sisäpihalle. Oma koti laajenee myös talon yhteistiloihin. Joka kerroksesta löytyviä asukastiloja muokataan jo rakennusvaiheessa asukkaiden toiveiden mukaan etätyöhuoneiksi, joogasaleiksi tai vaikka elokuvahuoneiksi – sinä päätät. Omalla sauna- ja allasosastolla voi aistia pankkimaailman edustustilaisuuksien kulta-ajan tunnelmaa. Lisäksi yhtiöllä on oma maanalainen autohalli, jonne suora hissiyhteys.

3. kerroksen näkymät pihalle

Sisäpihan näkymät ovat vaikuttavat jo kolmannessa kerroksessa. 76&Pihan maisemasuunnittelu tehdään omana projektinaan Newil&Baun muutostöiden jälkeen, arviolta 2024.

6. kerroksen näkymät kattojen yli

Ylimmän kerroksen näkymät ovat avarat. Kaunis maisema avautuu pitkälle yli Töölön raitiovaunuvalikon. Maisemasuunnitteluun kuuluu sisäpihan kunnostus ja pihan sekä kivetyksen ja valaistuksen uusiminen, jotka tullaan uusimaan Newil&Baun urakan jälkeen. Samassa yhteydessä rakennetaan Mannerheimintien uudet pyörätiet.