76&Pihan industrial-henkiset yksiöt

76&Pihan yksiöt ovat hyvän kokoisia (26,5–29,5 m²) ja käytännöllisiä kaupunkiasumiseen. Talon industriaalinen henki ja arkkitehtoniset yksityiskohdat tulevat upeasti esille alkuperäisistä betonisista kattopalkeista sekä puu- ja lasitiiliyksityiskohdista. 76&Pihan yksiöt sijaitsevat toisessa kerroksessa.

  • Kaikissa asunnoissa on sisäpihan valoon ja vehreyteen avautuva, lähes koko päätyseinän levyinen parveke ja puukehyksinen ikkunaseinä
  • Talossa on oma autohalli: 73 autopaikkaa, joista on suora yhteys hissillä asuntoihin
  • Upeisiin saunatiloihin kuuluu oma allasosasto, joka päivitetään alkuperäiseen loistoonsa taloyhtiön remontin yhteydessä
yksio

Moderni kaupunkikoti omalla parvekkeella, josta avautuu näkymät sisäpihalle länteen ja lounaaseen Kulttuurikeskus Korjaamon suuntaan. Kaunista puukehystettyä ikkunapintaa on lähes koko päätyseinän leveydeltä. Nerokkaan sisustussuunnittelun tuloksena keittiötasot ja kaapit integroituvat sisustukseen täydellisesti ja mahdollistavat monenlaisen kalustuksen tilavassa olohuoneessa. Eteisessä reilusti kaappitilaa vaatteille. Kaikissa asunnoissa kauniit kylpyhuonetilat, joissa seinä-wc ja linjakaivo sekä tilaa pesutornille. Tämän asunnon leveä kylpyhuone on erityisen toimiva. Ensiasunnon omarahoitusosuus vain 5 %.

UUDISKOHTEEN EDUT JA TURVA

76&Piha on RS-kohde, jonka kaikki industrial-henkiset asunnot avautuvat suojaisan vehreälle sisäpihalle. Oma koti laajenee myös talon yhteistiloihin. Molempiin portaisiin rakennetaan neljä viihtyisää yhteistilaa, jotka vastaavat nykyaikaisen kaupunkiasumisen tarpeisiin: on tilaa etätyölle ja kuntoilulle, mutta myös nikkaroinnille ja rennolle hengailulle. Omalla sauna- ja allasosastolla voi aistia pankkimaailman edustustilaisuuksien kulta-ajan tunnelmaa. Lisäksi yhtiöllä on oma maanalainen autohalli, jonne suora hissiyhteys.

Valoa ja vehreyttä

76&Piha tarjoaa täydelliset puitteet elämästä nauttivalle kaupunkilaiselle. Töölön idyllisten naapurustojen väliin sijoittuvat kodit avautuvat vehreälle, suojaisalle sisäpihalle. (Parvekkeiden rakenne tarkentuu projektin edetessä.)

2. kerroksen näkymät pihalle

Toisen kerroksen näkymä avautuu omalle sisäpihalle. 76&Pihan maisemasuunnittelu tehdään omana projektinaan Newil&Baun muutostöiden jälkeen, arviolta 2024.