Systemaattinen 76&Piha

76&Piha-teemassa asunnon sisätilat kunnioittavat rakennuksen arkkitehtuuria ja luonnetta.

MANSKU_APARTMENT_WHITE_OAK_UNIQUE

Yleisilme

Meander-teemassa asunnon sisätilat kunnioittavat rakennuksen arkkitehdin Steven Hollin visiota. Vaalea yleisväritys antaa tilaa valolle ja harkitut detaljit viimeistelevät linjakkaan kokonaisuuden. Meander-yleisilmeessä katse kiinnittyy listattomiin harmaisiin massalattiapintoihin, teräksisiin detaljeihin sekä ilmeikkäisiin kiintokalusteisiin.
Meander-teema myydään Steven Hollin visioiman kokonaisuuden mukaisena konseptina. Tässä teemassa asukasvalintojen muuttaminen on rajoitetumpaa.

 

MANSKU_KITCHEN_UNIQUE

Keittiö

Meander-keittiössä linjakkaiden teräspintaisten alakaappien vastapainona on puhtaanvalkoiset, seinän sävyyn maalatut yläkaapit. Myös tasot, allas ja hana ovat tässä keittiössä terästä. Keittiön ilme on näyttävä ja moderni. Keittiötä on myös mahdollista varustella lisähintaan arkea ilahduttavilla korkean varustelutason kodinkoneilla, kuten viinikaapilla.

 

MANSKU_BATHROOM_UNIQUE_MIRROR_ON_WALL_BRASS

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa puhtaanvalkoinen pieni seinälaatta yhdistyy suureen, tummaan ja ilmeikkääseen lattialaattaan. Linjakas allaskaluste koostuu mittatilaustyönä teetetystä komposiittialtaasta ja teräksisestä runkorakenteesta. Kylpyhuoneen ilme on raikas ja graafinen.
Säilytystilaa on mahdollista luoda tilaan lisää vaihtamalla peili peilikaappiin lisähinnalla. Kylpyhuoneen suuret tummat laatat nousevat myös seinille ja vaihtuvat seinien yläosissa pieniksi valkoisiksi laatoiksi.
Kaikki keraamiset laatat on valmistettu Italiassa, perinteikkäiden keramiikan osaajien käsissä.

 

Tutustu muihin sisustuskonsepteihin