Wood

Kohteen arkkitehtuuriin sopivat puuviilupinnat ovat Wood-teeman keskiössä. Näyttävät puupinnat luovat voimakkaan visuaalisen ilmeen, joka jää mieleen. Lämpö ja ilmeikkyys välittyy asunnosta läpi tilojen.

MANSKU_APARTMENT_WHITE_OAK_PUNOS_TIMBERWISE

Yleisilme

Lämminsävyiset puuviilupinnat puhaltavat tiloihin elämää. Puumateriaali on sovitettu kohteen arkkitehtuuriin rakennuksen ilmettä kunnioittaen. Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet ovat puupintaisia, muut kiintokalusteet ja seinät maalataan samaan luonnonvalkoiseen sävyyn. Yleisilme on vahva, näyttävä ja ilmeikäs.

 

MANSKU_KITCHEN_WOOD_OAK_NERO_INGO
MANSKU_KITCHEN_WOOD_BLACK_OAK_BIANCO_KOS

Keittiö

Keittiön tammen sävyisten kalusteiden ilme erottuu vahvana kontrastina valkoisia kiintokalusteita ja seiniä vasten. Puun väritys on luonnollinen tammi, joka sopii kohteen arkkitehtuurissa toistuviin tammensävyisiin ikkunankarmeihin. Wood-teeman keittiö on saatavilla myös mustana. Vakiovaihtoehtona tasoille toimii kompaktilaminaatti, joka valitaan kolmesta sävystä. Lisähintaan saatavilla oleva kvartsikivitaso tuo tilaan oman säväyksensä.

 

MANSKU_BATHROOM_WOOD_OAK_DOORS_MIRROR_CABINET
MEANDER_BATHROOM_WOOD_BLACK

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen kalusteissa toistuu voimakasilmeinen puuviilupinta. Lattiat ja seinät ovat kalkkikivimäistä, tyylikkään harmaata laattaa. Kylpyhuoneen ilme on luokseen kutsuva, lämmin ja voimakas.

 

Tutustu muihin sisustuskonsepteihin