Luonnollinen Wood

76&Pihan arkkitehtuuriin lämmintä kontrastia tuova tammi on Wood-teeman keskiössä. Näyttävät puupinnat luovat voimakkaan visuaalisen ja luonnollisen ilmeen. Lämpö ja ilmeikkyys välittyy asunnosta läpi tilojen.

MANSKU_APARTMENT_WHITE_OAK

Yleisilme

Lämminsävyiset puuviilupinnat puhaltavat tiloihin elämää. Puumateriaali on sovitettu kohteen arkkitehtuuriin rakennuksen ilmettä kunnioittaen. Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet ovat viilupintaisia, muut kiintokalusteet ja seinät maalataan samaan luonnonvalkoiseen sävyyn. Yleisilme on vahva, näyttävä ja ilmeikäs.

 

MANSKU_KITCHEN_WOOD_OAK_BIANCO_KOS
MANSKU_KITCHEN_WOOD_BLACK_OAK_BIANCO_KOS

Keittiö

Keittiön puuviilupintaisten kalusteiden ilme erottuu vahvana kontrastina valkoisia kiintokalusteita ja seiniä vasten. Arkkitehtuurin mukaan valittu puuviilu on joko mustaksi petsattua tai luonnonväristä puuta. Vakiovaihtoehtona tasoille toimii kompaktilaminaatti, joka valitaan kolmesta eri sävystä. Lisähintaan saatavilla oleva kvartsikivitaso tuo tilaan oman säväyksensä.

 

MANSKU_BATHROOM_WOOD_OAK_DOORS_MIRROR_CABINET
MEANDER_BATHROOM_WOOD_BLACK

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen kalusteissa toistuu voimakasilmeinen puuviilupinta. Lattiat ja seinät ovat kalkkikivimäistä, tyylikkään harmaata laattaa. Kylpyhuoneen ilme on luokseen kutsuva, lämmin ja voimakas.

 

Tutustu muihin sisustuskonsepteihin