Yhteistilat

Haluamme suunnitella yksityiskohdat niin, että niistä muodostuu talo, jossa asuminen on kokonaisvaltaisesti miellyttävä kokemus. Yksi osa asumiskokonaisuutta ovat talon yhteistilat.

Render 1 21-12-2021

Yhteistilat ja palvelut

Sisääntuloaulat ja rappukäytävät kunnioittavat talon alkuperäistä arkkitehtuuria. Lasitiili, puu ja betonipinnat päivittävät tunnelman tähän päivään.

Kerroksista 3-6 löytyy kaksi tai kolme asukastilaa, joiden käyttötarkoitus päätetään rakennusaikana yhteistyössä tulevien asukkaiden kanssa.

Taloyhtiön saunatilat kertovat tarinaa. 70-luvulla toimineen pankin käytössä olleisiin upeisiin saunatiloihin kuuluu myös taloyhtiön oma allasosasto, joka päivitetään alkuperäiseen loistoonsa Newil&Baun urakan jälkeen taloyhtiön toimesta.

Lisäksi A ja B -portaiden kellaritason arkieteisessä voit suihkuttaa puhtaiksi vaikka lasten saappaat, polkupyörän tai koiran turkin. Newil&Bau -taloista löytyy myös aina pyöränhuoltopiste. Asukkaana yhteiskäytössäsi on myös Pelagon yhteiskäyttöpyörä hieman pidempiä retkiä varten.

Jokaiselle perheasunnolle on varattu tavanomaista suurempi varasto. Lisäksi sisäänkäyntien yhteyteen suunnitellaan taidetta.

Rendi 4 14122021

Valikoidut Lifestyle-kumppanit

Inspiroiva arkkitehtuuri kaipaa rinnalleen ainutlaatuista designia – Newil&Bau tarjoaa yhteistyössä Finnish Design Shopin kanssa 76&Pihan tuleville asukkaille helpon tavan sisustaa uniikki, asujiensa näköinen koti. Maailman suurin pohjoismaisen designin verkkokauppa tarjoaa 76&Pihasta asunnon ostaneille etuja pitkäikäisen designin hankkimiseen ja sisustuksen suunnitteluun.

76&Pihan asukkaiden yhteiskäyttöpyörinä ovat Pelagon ajattomat Brooklyn-klassikkopyörät. Pelagon pyörissä yhdistyy käyttömukavuus ja muotoilu, joka huomioi urbaanin kaupunkiympäristön vaatimuksen mäkineen, mukulakivineen ja paikka paikoin puuttuvine pyöräteineen.

 

Pelago ja Finnish Design Shop

Haluamme tarjota asukkaillemme kunnianhimoisesti suunniteltujen kotien lisäksi arjen elämyksiä ja käytännöllisyyttä. 76&Pihassa tässä meitä auttaa Pelago ja Finnish Design Shop.

Lue lisää