Ennakkomarkkinointi alkaa 14.6. – liity ennakkolistalle niin pääset varaamaan ennen muita!

76&Pihan asuntojen ennakkomarkkinointi alkaa 14.6. Liity ennakkolistalle, niin saat myyntimateriaalit hinnastoineen ja mahdollisuuden varaamiseen ennen muita! 76&Pihan rakentaminen alkaa syksyllä ja asukkaat pääsevät muuttamaan uuteen kotiin alkuvuodesta 2024.

Suojassa keskellä upeinta Helsinkiä

Helsingin keskeisimmimmältä paikalta Olympiastadionin, urheilukenttien ja Töölön idyllisten naapurustojen välistä löytyy hiomaton timantti: 36 industrial-henkistä N&B-kotia, jotka avautuvat suojaisan vehreälle sisäpihalle. Newil&Bau muuttaa vuosikymmenet toimistona tunnetun kiinteistön, käytännöllistä koreilematonta suomalaista arkkitehtuuria edustavan Mannerheimintie 76:n moderneiksi Newil&Bau -asunnoiksi, joiden huoneistoparvekkeet avautuvat valoon ja vehreyteen. Valmistuessaan 76&Piha tarjoaa täydelliset puitteet elämästä nauttivalle kaupunkilaiselle.

Oma koti laajenee myös talon yhteistiloihin. Joka kerroksesta löytyviä asukastiloja muokataan jo rakennusvaiheessa asukkaiden toiveiden mukaan etätyöhuoneiksi, joogasaleiksi tai vaikka elokuvahuoneiksi – sinä päätät. Omalla sauna- ja allasosastolla voi aistia pankkimaailman edustustilaisuuksien kulta-ajan tunnelmaa. Lisäksi yhtiöllä on oma maanalainen autohalli. 76&Piha on täydellinen tasapaino vanhaa ja uutta, kauneutta ja käytännöllisyyttä sekä rauhaa ja elämää.

Tervetuloa uuteen kotiin, oman pihan suojaan, keskelle kauneinta kaupunkia.

Liity 76&Piha -ennakkolistalle, niin kuulet ensimmäisenä hankkeen etenemisestä ja pääset varaamaan asuntoja ennen muita.

Sijainti

Mannerheimintie 76, Taka-Töölö, Helsinki

Rakennuttaja

Newil&Bau

Asunnot

36 (27-110m2)

Arkkitehti

Mika Penttinen

Autopaikkoja

73

Erityistä

 • Upeat kaupunkinäkymät yläkerroksista
 • Taloyhtiö kaupungin vuokratontilla, vuosivuokra noin 120 000 €
 • Taloyhtiön vuosittaiset vuokratulot jopa 120 000 € autohallista ja toimistotiloista remonttien jälkeen
 • Vehreä, suojaisa asukaspiha, jonne avautuvat parvekkeet
 • Useita asukastiloja, joiden käyttötarkoitukseen vaikuttavat ostajat itse
 • Industrialinen henki; lasitiili- ja betoniyksityiskohdat
 • Sauna- ja allasosasto
 • Lattialämmitys
 • Päivitetyt N&B -sisustuskonseptit
 • Hissiyhteys parkkihalliin
 • 4 Pelagon yhteiskäyttöpyörää

Mansku76_PREVIEW

76 & Pihan aikataulu

Ennakkolista avattu

Asunnot varattavissa kesäkuu 2022

Myynti ja rakentaminen syksy 2022

Valmis alkuvuodesta 2024.

Arkkitehtuuri ja piha

Arkkitehtuurissa ja sisustuksessa yhdistyy toiminnallinen industrialismi ja inhimillinen lämpö. Lasitiiliyksityiskohdat, tammiset ja teräksiset ikkunanpuitteet sekä betonille hiekkapuhallettavat pilarit ja palkit luovat modernin asuinympäristön, jotka antavat raamit kodeille. Asunnot suunnitellaan Newil&Baun sisustuskonseptin ja suunnittelufilosofian mukaisesti yksityiskohtineen ja palveluineen.

Asuinalue

Mannerheimintie 76:ssa sijaitseva 76&Piha tuo kaivattuja asuntoja keskeiselle paikalle Helsingin Taka-Töölöön, Raitiovaunuvarikon naapuriin ja vain kivenheiton matkan päähän Olympiastadionista tai Oopperasta. Kohteen nimi viittaa sijaintiin, mutta myös siihen, että rakennuksen kaikki asunnot avautuvat parvekkeineen talon rauhalliselle sisäpihalle, joka on suojassa katseilta ja liikenteeltä.

NEWILBAU_76Piha_Stadion
_63A2618
NEWILBAU_76Piha_Kadut
_63A2714