N&B Rahoituksella uuteen kotiin

Elämän suurimman investointipäätöksen tekeminen vaatii aina myös onnistuneen rahoitusratkaisun. N&B Rahoitus on selkeä, edullinen ja joustava tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen. Rahoitustuotteena siinä on yhtiölainaa paremmat ehdot.

N&BRahoitus

Ohituskaista uuteen kotiin

Newil&Baun asiakkaana pääset ohituskaistalla N&B Rahoituksen etujen piiriin ja saat rahoituspäätöksen hetkessä. Rahoitus kannattaa hakea etukäteen, sillä asunnon valitseminen on helpompaa kun olet saanut ennakkopäätöksen rahoituksesta. N&B Rahoituksen kumppanina toimii Handelsbanken.

N&B Rahoituksen edut verrattuna normaaliin yhtiölainaan

  • Elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä ja laina-aika
  • Matalampi omarahoitusosuus (15 % velattomasta hinnasta)
  • Edullisempi marginaali
  • Joustavuus lainasi lyhennyksen suhteen
  • Ensiasunnon ostajille tarjoamme myös pienemmän, 10 %:n omarahoitusosuuden.

Sinun tarvitsee maksaa kaupanteossa vain pankin kanssa sovittava käsiraha, tyypillisesti noin 15 % velattomasta hinnasta. Täyttämällä Handelsbankenin lainahakemuksen pääset ohituskaistalla N&B Rahoitus -asiakkaiden etujen piiriin.

 

Varaa oma unelma-asuntosi sisustusvalitsimen kautta ja pyydä ennakkopäätös N&B Rahoitukselle.


76&Pihan asunnot kuukausierällä alkaen:

Yksiöt 716 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 175 €/kk (AS A58, 26,5 m2)
Kaksiot 1075 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 360 €/kk (AS B77, 50 m2)
Kolmiot 1 424 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 470 €/kk (AS A61, 66,5 m2)
Neliöt 2080 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 795 €/kk (AS B75, 109 m2)

 

Lisätiedot:

Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä sekä ostettavan kohteen panttauksen pankille. Esimerkit laskettu 15 % omarahoitusosuudella, 35 vuoden laina-ajalla, 0,5 %:n marginaalilla. Laskelmassa lainan oletettuna takaisinmaksutapana on käytetty annuiteettia. Esimerkiksi asunnolle 1 (vmh. 664 800 €) todellinen vuosikorko on 0,99 %. Laina sidotaan 12 kk euriboriin. Tarkka omarahoitusosuus riippuu asunnon hinnasta ja se on 15 % uuden kotisi velattomasta kauppahinnasta + mahdollisesta varainsiirtoverosta. Lainasta ei peritä järjestelypalkkiota. Kuluihin lisätään suoraveloituskulu voimassaolevan hinnaston mukaan sekä mahdollinen asuntolainan takaus -palkkio. Luoton myöntää Svenska Handelsbanken AB (julk), Suomen sivukonttoritoiminta, Itämerenkatu 11-13, 00180 Helsinki, Y-tunnus 0861597-4.