N&B Rahoitus

Elämän suurimman investointipäätöksen tekeminen vaatii aina myös onnistuneen rahoitusratkaisun. N&B Rahoitus on selkeä, edullinen ja joustava tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen. Rahoitustuotteena siinä on yhtiölainaa paremmat ehdot.

N&BRahoitus

Ohituskaista uuteen kotiin

 

Elämän suurimman investointipäätöksen tekeminen vaatii aina myös onnistuneen rahoitusratkaisun. N&B Rahoitus on selkeä, edullinen ja joustava tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen. Rahoitustuotteena siinä on yhtiölainaa paremmat ehdot. Newil&Baun asiakkaana pääset ohituskaistalla N&B Rahoituksen etujen piiriin ja saat rahoituspäätöksen hetkessä. Voit hakea rahoitusta etukäteen, sillä asunnon valitseminen on helpompaa kun olet saanut ennakkopäätöksen rahoituksesta. N&B Rahoituksen kumppanina toimii Handelsbanken.

N&B Rahoituksen edut verrattuna normaaliin yhtiölainaan

  • Laina-aika jopa 30 vuotta
  • Matalampi omarahoitusosuus: alkaen 15 % velattomasta hinnasta
  • Jopa 5 vuotta lyhennysvapaata
  • Kilpailukykyinen marginaali
  • Joustavuus lainasi lyhennyksen suhteen
  • Ensiasunnon ostajille tarjoamme myös pienemmän, 5 %:n omarahoitusosuuden
  • Monipuoliset vaihtoehdot lainasi suojaamiseen korkojen nousua vastaan

Sinun tarvitsee maksaa kaupanteossa vain pankin kanssa sovittava käsiraha, tyypillisesti noin 15 % velattomasta hinnasta. Täyttämällä lainahakemuksen pääset ohituskaistalla N&B Rahoitus -asiakkaiden etujen piiriin.

Itsellesi sopiva lyhennystapa -kysy myös tasaerälyhennystä!

Varaudu koron nousua vastaan. Jos haluat aina tietää maksueräsi summan korkovaihteluista huolimatta, voit kysyä vaihtoehtoisia lyhennystapoja rahoitukseesi. Kiinteällä tasaerällä maksat saman summan, vain laina-aika tai viimeinen maksuerä muuttuu.